Bemutatkozás – Gáspár György

 

 Az Ag. Mamas Kft. ügyvezető igazgatója vagyok.


Elődvállalkozásaival együtt 30 éve vezetem és építem ezt a cégszerviz központot, melynek főtevékenysége teljes körű számviteli és ügyviteli szolgáltatások és hatóságok előtti képviseleti tevékenység biztosítása, amely az Ag. Mamas Kft-ben öltött testet.
 

 

Hogyan is kezdődött? 
 
Gyermekkoromban és „ifjú titánként" két ember volt nagyon meghatározó, pozitív példa az életemben: Édesapám, a maximalizmusával és szigorú nevelési elveivel, és Édesanyám, a tapintható szeretetével, gondoskodásával.
A középiskola elvégzése után úgy döntöttem, hogy gyermekek tanításával kívánok foglalkozni, ezért a Budapesti Tanítóképző Főiskolán kiemelt testnevelés szakon kezdtem meg tanulmányaimat, melyeket nem tanulmányi eredményeim, és nem a gyermekek miatt szakítottam meg.
 

Ezt követően további tanulmányim során számítástechnikai rendszerszervező, programozó végzettséget szereztem, majd nemzetközi közgazdászként az Econovum Akadémia és a Newport University (USA) diplomáját tudhatom magaménak.
 

A rendszerváltást megelőzően az MTA számítástechnikai intézeténél dolgoztam, majd ezt követően Magyarország első országos számítástechnikai hálózatának programfejlesztéséből a főkönyvi, bér, TB és munkaügyi rendszer kiépítésének feladataiban vettem részt. Lehetőségem nyílt Magyarországon az elsők között számítógépes adóbevallás elkészítésére és könyvviteli rendszer fejlesztésére.
 

A rendszerváltást követően, kvázi kényszervállalkozóként, régi álmom és elképzelésem megvalósításába kezdtem. Olyan cégszerviz központot szerettem volna létrehozni, mely a magyarországi kis- és középvállalkozások részére - túl azon, hogy a klasszikus értelemben vett teljes körű könyvvezetési szolgáltatásokat biztosítja - rendelkezésükre áll minden olyan területen, mely a vállalkozás mindennapi működéséhez az alaptevékenységen, az adott szakmán felül szükséges.
 

Számomra természetesen, munkámon felül midig is kivettem részemet a közösségért, közösségekért végzett feladatok ellátásából. Társadalmi munkában dolgoztam a Vállalkozó Magyarok Világszervezetének gazdasági alelnökeként, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének egyik alapító tagjaként, tanítottam mérlegképes könyvelőket, folyamatosan dolgozom több éve a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány felügyelő bizottsági elnökeként, a Fészer Képzőközpont és Diákfalu (Somogyi Területfejlesztő és Képzésszervező Kiemelten Közhasznú Kht.) ügyvezető igazgatójaként.
 

Az Ag. Mamas Kft. alaptevékenysége a vállalkozások működéséhez szükséges könyvvezetési és kapcsolódó ügyintézési feladatok ellátása, képviseletük a hatóságok előtt.
 

Az alaptevékenységen túl, annak szerves részeként biztosítjuk tanácsadói, elemzői, tervezői szolgáltatásainkat a gazdasági, pénzügyi, adózási területeken.
 

Hiszem és vallom, hogy a végzett munka célja a tökéletességre törekvés. Vállalkozásunk ennek a hitnek és célnak szem előtt tartásával nyújtja szolgáltatásait ügyfélköre számára.

Kiemelten fontosnak tartom elmondani, hogy mindez nem valósulhatna meg csapatunk tagjainak munkája nélkül.

 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

"Megbízható és kiegyensúlyozott munkájuk nagymértékben hozzájárult sikereink eléréséhez, és ezért köszönettel tartozunk."

 

 

Csertánné Gnandt Henriette
ügyvezető igazgató

 

www.ferticad.hu

 


 

FertiCAD Kft.