BemutatkozásKollégáim – 1. számú főkönyvi részleg

Részlegvezető: Tóth Ildikó

 

 

Harmati Zsuzsanna

2016 októberében kezdtem el dolgozni az Ag. Mamas Kft-nél. Közgazdasági szakközépiskolába jártam, végzettségem képesített könyvelő, pénzügyi ügyintéző. Rendelkezem mérlegképes könyvelői bizonyítvánnyal, valamint megszereztem a bér és TB ügyintézői képesítést is.
A szakközépiskola elvégzése után könyvelési területen helyezkedtem el, majd hosszabb kitérő után 2014-ben kezdtem el ismét könyvelni.
A rám bízott feladatokat szeretem pontosan, lelkiismeretesen elvégezni.
Cégeim között vannak vendéglátással, telekommunikációval, belföldi szállítással foglalkozó cégek, valamint egy játszóház és mérnöki iroda is.
Örülök, hogy tagja lehetek egy ilyen segítőkész, vidám és lelkes csapatnak!

 

Kárándiné Hanzel Éva

Közgazdasági szakközépiskolába jártam, ahol először nyerhettem betekintést a könyvelés világába. Azóta érdekel ez a terület. Az Ag. Mamas Kft-nél pályakezdőként kaptam lehetőséget, hogy az elméletben megismerteket a gyakorlatban alkalmazhassam és egy változatos, kihívásokkal teli munkahelyen dolgozhassak. Örülök, hogy egy ilyen segítőkész csapatban dolgozhatok, ahol az „egy mindenkiért, mindenki egyért” elv működik. Feladataim közé tartozik az egyéni vállalkozók útjainak egyengetése, valamint kettős könyvvitelű cégek könyvelése. Lelkiismeretes, megbízható hozzáállásommal szeretném elnyerni az ügyfelek elégedettségét. 

 

Korcz Mónika

Közgazdasági diplomámat 2014-ben szereztem a Pannon Egyetem Közgazdaságtudományi Karán, majd az egyetem után a NAV Pest Megyei Adó-és Vámigazgatósága Társas Vállalkozások Ellenőrzési Főosztályán helyezkedtem el adóellenőrként.
2018. októberében megszereztem az adótanácsadó képesítést. Ezt követően elérkezettnek láttam az időt, hogy egy új területtel ismerkedjek meg. Előző munkámból kifolyólag bepillantást nyerhettem a cég tevékenységébe, a munkatársak kiemelkedő szaktudása, precíz munkavégzése rendkívül inspiráló volt számomra, így az utam az Ag. Mamas Kft.-hez vezetett.
Az adózás területén megszerzett tapasztalatommal, illetve jelenlegi kollégáim iránymutatása mellett igyekszem a munkámat - a rám bízott ügyfelek érdekeit szem előtt tartva - a legjobb tudásom szerint ellátni, meglévő tudásomat tovább gyarapítani.
 

Márton Magdolna

2014 augusztusában kezdtem el dolgozni a cégnél pályakezdőként. Végzettségem könyvelő, mérlegképes könyvelői bizonyítvánnyal is rendelkezem, tavaly pedig pénzügyi-számviteli diplomát szereztem. A könyvelés mindig vonzott, de az élet eddig másfelé sodort. A könyvelő szakmát itt kezdtem el. Elszántan tanulok, és szívom magamba az új ismereteket, hisz ez egy olyan szakma ahol a pontosság, precizitás, napra készség elengedhetetlen. Munkámat is ennek megfelelően szeretem elvégezni: pontosan, precízen, lelkiismeretesen.
Cégeim között vannak bolti kiskereskedelemmel, bútorkereskedelemmel, dió értékesítéssel foglalkozók. Mivel pályakezdőként kezdtem, fontos volt számomra, hogy a kollegákhoz bármikor fordulhassak segítségért. A kérdezés nálunk „követelmény”, ezért is szeretek a csapatban dolgozni.

 

Mihalovits Fruzsina

 

Pajna Gabriella

Közgazdasági szakközépiskolában tanultam, majd az érettségit követően a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmát is itt szereztem meg.
2017 júliusában kezdtem el dolgozni a cégnél pályakezdőként. Munka mellett kezdtem meg mérlegképes könyvelői tanulmányaimat, és 2018 júniusában már sikeres vizsgát tettem.
Örülök, hogy egy ilyen szakmailag profi csapatban dolgozhatom, ahol rengeteget tanulhatok mindenkitől. 


Rakóné Bartha Hajnalka

2007-ben a pénzügyi-számviteli ügyintéző Országos Szakmai Tanulmányi Versenyén 10. helyezést értem el, így kezdtem el a cégnél pályafutásomat főkönyvi könyvelőként. A mérlegképes könyvelői szakképesítésemet a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál végeztem. Az elmúlt évek során gyakorlatot szereztem az utazási irodák, ingatlan-beruházó társaságok könyvelésében, amelyhez sok segítséget kaptam a kollégáimtól is. Munkámat igyekszem pontosan, precízen végezni, a jogszabály-változásokban naprakész lenni, bár ez ma nem olyan egyszerű.

 

Tóth-Petyi Bernadett

2018-ban sikeresen elvégeztem a pénzügyi és számviteli ügyintéző képzést, majd 2019 februárjában pályakezdőként kezdtem el dolgozni az Ag. Mamas Kft-nél. Jelenleg többféle adózású céget könyvelek ( KATA-s egyéni vállalkozókat, EVA-s Bt-ket stb.), amely feladatok ellátása folyamatos fejlődést és kihívást jelent számomra. Munkám során egy segítőkész, naprakész és igazán jókedvű csapat tagja lehetek.

 

Zimonyiné Rubos Ildikó

2018 októberében kezdtem el dolgozni az AG. MAMAS Kft-nél. Korábban 18 éven át egy állami cégnél középvezetői feladatokat láttam el. A váltás hirtelen, de jó döntés volt részemről. A csapat amelybe kerültem, profin végzi a feladatait, segítőkészek, barátságosak, minden támogatást megadnak, amire szüksége van egy „kezdő” munkatársnak. Feladatom a KATÁ-s vállalkozások könyvelése, navigálása az adótörvények berkeiben. A folyamatos kapcsolattartás ezáltal az ügyfelekkel elengedhetetlen , mely pontos precíz munkát igényel.

 

 

 

  
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„Minden területen megfelelő, szakmailag képzett munkatársakkal dolgozik a cég. Vezetője – saját szakmai tudása alapján is – jó hangulatú, profi csapatot tart össze.”
 

Gróf Károlyi László
 

www.kigyk.hu

 

Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány