BemutatkozásKollégáim – 2. számú főkönyvi részleg

Részlegvezető: Hegyi Angéla

 

Antal Ágota
9 éve, a mérlegképes könyvelői képesítés megszerzése óta dolgozom könyvelőként, feladatom a könyvelési anyagok feldolgozása mellett: folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, hatóságokkal, a cégek képviselete a hatóságokkal szemben, éves zárások és havi jelentések készítése. Munkámat szeretem pontosan, lelkiismeretesen végezni, arra törekszem, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és továbbra is bizalommal forduljanak hozzánk.

 

 

Daunerné Zám Edina

 

  

 

Goda Andrea

Én foglalkozom a saját és az érdekeltségi körbe tartozó cégek könyvelésével. Munkám során folyamatos és szükségszerű kapcsolatot tartok fent az ügyvezető igazgatóval és a pénzügyi vezetővel, a vállalkozások felsővezetőivel, mely rendszeres, napi együttműködést jelent. Munkámban az elmúlt 17 év alatt - amióta a jelenlegi csapat nagy részével együtt dolgozom - sok emberrel alakítottam ki jó viszonyt és sokukkal munkaidőn kívül is tartom a kapcsolatot. Büszke vagyok jelenlegi munkámra és arra, hogy féltő kezeim alatt sok "könyvelőpalánta" nevelkedett, akik vagy ebben a csapatban, vagy már egy másik helyen, de ugyanebben a szakmában kamatoztatják megszerzett tudásukat.

 

 

Kaincz Beatrix
A közgazdasági szakközépiskola után sikeresen elvégeztem a számviteli szakügyintéző képzést, és ez alatt a két év alatt szerettem meg igazán a számvitelt. A mérlegképes könyvelői szakképesítésemet 2012 májusában szereztem meg, majd a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán diplomáztam, 2013 tavaszán. Fontos számomra a folyamatos továbbképzés és ebben a szakmában ez elengedhetetlen.

Az Ag. Mamas Kft. munkatársaként megszerzett tudásomat egy nagyszerű csapat tagjaként tudom tovább erősíteni.

 

 

Kissné Buronyi Emília

Mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem, 2001 óta dolgozom a szakmában. 2008-ig főként a klasszikus értelemben vett kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások főkönyvi könyvelésével foglalkoztam. Az Ag. Mamas Kft-ben, kibővítve meglévő tapasztalataimat, speciális szakterületek, így például gyógyszertárak, szállítmányozási vállalkozások teljes körű főkönyvi könyvvezetésének ellátásával is foglalkozom. Szeretem a munkámat és szeretem azt pontosan, precízen és körültekintően elvégezni.
 

 

 

 

Mohácsi Barbara

A szakközépiskolában szerettem meg a számvitelt, ahol az érettségi után elvégeztem egy pénzügyi-számviteli ügyintézői képzést, itt még inkább szívemhez nőtt a könyvelés, majd elhelyezkedtem a könyvelői pályán. 2018 júniusában szereztem meg a vállalkozási mérlegképes könyvelői végzettséget és ezzel egy időben kerültem ide az Ag. Mamas Kft-hez, ahol egy kiváló csapat tagjává váltam.

 

  

Szlávik Adrienn

A középiskola elvégzése után pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási mérlegképes könyvelő szakon tanultam tovább. Az Ag. Mamas Kft-hez pályakezdőként kerültem. Ezt a szakmát a gyakorlatban lehet igazán megtanulni, melyben nagy segítséget nyújtott számomra, hogy egy segítőkész, adózási és számviteli tudásban naprakész csapat tagja lehetek. Célom, hogy minél többet tanuljak és fejlődhessek, ezzel is segítve az ügyfelek munkáját és a sikeres együttműködést. Jelenleg a mérlegképes könyvelői vizsgára készülök.

 

 

Szokola Szabolcs

Már az általános iskolában érdekelt a gazdasági terület, így tanulmányaimat a Monori József Attila gimnázium és közgazdasági szakközépiskolában folytattam. 2014-ben iskolámat képviselhettem a szakmai előkészítő érettségi tantárgyak (SZÉTV) versenyén üzleti gazdaságtan tárgyból, melyen országos 29. helyezést értem el. Az érettségi után felvételt nyertem a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és számviteli Karára. 2018 novembere óta vagyok az AG. Mamas Kft. csapatának tagja, majd 2019 januárjában szereztem meg a diplomámat. Már majdnem egy éve dolgozom az AG. Mamas Kft munkavállalójaként, mikor eme sorokat írom. Úgy érzem ez idő alatt rengeteget fejlődtem, viszont ez a fejlődés nem valósulhatott volna meg egy segítőkész, kiváló szakemberekből álló csapat támogatása nélkül. Ügyfeleim széleskörű tevékenységi körökkel rendelkeznek, így téve izgalmassá és érdekessé a munkámat.

 

  

 

Vezse Szilvia

Az Ag.Mamas Kft.-hez mint pályakezdő kerültem és a rengeteg gyakorlati tapasztalat mellett, melyet idáig szereztem, az elméleti tudásomat is bővítettem. A közvetlen és segítőkész kollégáknak köszönhetően megismerhettem e szakma szépségeit, rejtelmeit. Jelenleg mezőgazdasági, kereskedelmi és szolgáltató cégek könyvelésével foglalkozom, mely rengeteg kihívással jár, és büszke vagyok arra, hogy pontosságomnak és felelősségteljes munkavégzésemnek köszönhetően jól vettem az eddigi akadályokat.
Mérlegképes könyvelői végzettséget 2010-ben szereztem.
 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

"Megbízható és kiegyensúlyozott munkájuk nagymértékben hozzájárult sikereink eléréséhez, és ezért köszönettel tartozunk."

 

 

Csertánné Gnandt Henriette
ügyvezető igazgató

 

www.ferticad.hu

 


 

FertiCAD Kft.