Referenciák – Rólunk írták

Az fn.hu honlapunk alapján a mi cégünket tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy az ügyvezetőnkkel készült riportot beépítsék egyik cikkükbe! A 2010. április 21.-én megjelent 12 tipp a könyvelő kiválasztásához című cikk itt olvasható, de azóta már átvette néhány blog és például a hrportal.hu is.

 

 

 

Az alábbi dolgozatot Kelemen Gabriella írta, a BGF Pénzügyi és Számviteli Kar, pénzügyi és számviteli szakos hallgatója. Már a címe önmagáért beszél: Ag. Mamas Kft. – Stabil értékrendszer az akcelerált világban. Kinek és miért érdemes elolvasni?

Ha Ön (leendő) ügyfelünk, azért mert már a köszönetnyilvánítás és a konklúzió alapján láthatja, hogy nálunk mindenki valós, elérhető személy, pozitív értékrenddel és csapatmunkával, együtt gondolkodva dolgozunk ügyfeleink bizalmáért.
Ha Ön szakmabeli, azért, hogy egyetértsen velünk abban, hogy minél több ilyen tehetséges szakemberre van szükség e pályán, hogy a szakmánk újra hivatássá váljon.
 
A weboldal minden tartalmi eleme az
Ag. Mamas Kft. tulajdona.
Engedély nélküli felhasználásuk szerzői
és személyi jogokat sért!

„Minden területen megfelelő, szakmailag képzett munkatársakkal dolgozik a cég. Vezetője – saját szakmai tudása alapján is – jó hangulatú, profi csapatot tart össze.”
 

Gróf Károlyi László
 

www.kigyk.hu

 

Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány